Ziraat Bankası Kredi Hesaplama 2020

T.C Ziraat Bankası tarafından sunulan tüketici kredileri, Ziraat Bankası faiz oranları ile bireysel ve ticari olarak veriliyor. Tüketici kredilerinin yanı sıra taşıt ve konut kredisi gibi farklı opsiyonlar ile sunulan krediler, Mart 2020 itibariyle indirimli faiz seçeneklerinde sunuluyor.

Hem konut kredilerinde hem de ihtiyaç kredilerinde yapılan faiz indirimleriyle yeni kredi kampanyaları sunuluyor.

Ziraat Bankası Kredilerinde Faiz İndirimi

Konut kredileri dahilinde sunulan 120 ay vade seçenekleri, %1.28 faiz oranları ile sunuluyor. Ziraat Bankası ihtiyaç kredilerinde ise 60 aya kadar vade oranları %1,53 oranıyla sunuluyor. Aylık faiz oranları hesaplamak için Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden, kredi hesaplama araçları sunuluyor.

Kullanılmak istenilen kredi türüne ve kredi kullanım miktarına göre hesaplama yapılabilir. En uygun seçeneklerle sunulan faiz oranları, vade sayılarına ve kullanılacak kredinin miktarına bağlı olarak belirleniyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama

Konut kredilerine yapılan faiz indirimleri ile %1,28 oranında kredi kullanım olanağı sağlanıyor. 4 Mart 2020 tarihinden itibaren yapılan faiz indirimleri dahilinde, konut kredilerinde 120 aya kadar olan tüm vade seçeneklerinde uygun faiz oranları sunuluyor.

Satın alınması planlanan konutlar için bankanın sunduğu kredi kullanım miktarı, dijital sistem üzerinden hesaplanabilir. Hesaplama araçlarında;

  • Tüketici ürün paketi
  • Vade sayısı
  • Kullanılacak kredi tutarı
  • Kredi faiz oranı

Seçenekleri sunularak, konut kredisi hesaplaması yapılabilir. Uygun seçenekleri değerlendirmek için ise yine online sistem üzerinden konut kredisi başvurusu yapılabilir.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi 2020

Tüketici kredileri dahilinde sunulan ihtiyaç kredileri, 60 aya kadar vade seçeneklerinde sunuluyor. İhtiyaç kredisi indirimli faiz oranlarıyla eğitim kredisi, evlilik ve tatil kredisi gibi farklı seçeneklerde sunulan Ziraat Bankası tüketici kredilerine başvuru yapılabilir.

Aylık yüzde 1,53 faiz oranları ile verilen tüketici kredileri, hesaplama aracından online olarak incelenebilir. Kredi faiz oranı, aylık taksitler, toplam geri ödeme gibi tüm detayları ile sunulan ihtiyaç kredileri için www.ziraatbank.com.tr web sitesinden hesaplama yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Kredi Başvurusu

Tüketici kredileri, araba ve ev kredileri için Ziraat Bankası başvuruları, farklı yöntemler ile yapılabilir. Yurt içindeki tüm Ziraat Bankası şubelerinden yapılan kredi başvuruları, internet bankacılığı veya mobil bankacılık sistemleri kullanılarak yapılabilir.

Ziraat Bankası müşterileri hizmetleri, dijital bankacılık sistemine direkt giriş yaparak, bireysel veya kurumsal ihtiyaç kredisi hesaplaması ve başvurusu yapabilirler. Telefon bankacılığı ile de Ziraat Bankası tüketici kredilerine başvuru yapılabilir.

Ziraat Bankası Ticari Kredi Başvurusu

Kurumsal krediler, ticari ve tarımsal kredilerin yanı sora KOBI ve devlet destekli KOSGEB kredileri veren Ziraat Bankası, kredi hesaplama araçları ile online sistem üzerinden hizmet veriyor.

Tüm krediler için online menüden hesaplama yapılabilirken, faiz oranları ve vade seçeneklerine göre en uygun kredi seçenekleri değerlendirilebilir. 2020 kredi faiz oranları dahilinde aylık geri ödeme ve yıllık maliyetlerinin yanı sıra toplam geri ödeme seçeneklerine göre kredi değerlendirmesi yapabilirsiniz.

Ticari kredi başvuruları için ön başvuru dijital sistemlerden, onay dahilinde ise banka şubelerinden direkt başvuru yapılması gereklidir.

Kredi Maliyet Hesaplama

Ziraat Bankası konut kredisi 2020 kampanyalarından yararlanmak, taşıt veya ihtiyaç kredisi kullanmak için kredi hesaplama araçları sunuluyor. Kredi kullanım tutarına bağlı olarak, aylık geri ödeme ve toplam geri ödeme hesaplaması sunuluyor.

Konut kredilerinde sunulan 120 aya kadar vade seçeneği, yıllık maliyet oranları, aylık faiz oranları ve toplam geri ödeme fonksiyonlarına göre belirleniyor. Başvurusunu yapacağınızın kredi kampanyasının içeriklerine göre dosya masrafları, komisyon veya maliyetlerine göre hesaplama yapabilirsiniz.

Yorum yapın